Villardel (Behind the church – Genk)

Living with one foot in the city and one in nature.

Villardel is a project based on a unique combination between city living and living in a green environment.

A low-traffic play street will be built between the residential units. Layered organic green screens between the street and residences guarantee the necessary privacy on the terraces for the residents.

In the areas between, linear, elevated concrete seating and retaining walls will be provided for the residents.

Around the back, a green walkway connection to the city centre will be created on the tree-covered bank.

Location:                         Genk

Commissioned by:        Cordeel Vastgoed

Team:                              BuroLandschap & a2o

Surface area:                TBD

Construction period:   2014 - 2020

Status:                            In progress